Ring oss: 08-622 60 80
Mån-fre 9-18, Lör 10-15, Sön 11-16

Hallmattor


Hallmattor - Som hallmatta kan vi kan tänka oss två alternativ. En gångmatta som går från dörr till dörr är en lösning. De finns i många olika bredder och längden bestämmer vi efter behov. Vi har hundratals rullar med gångmattor som passar som hallmattor. De finns i mängder av olika färger och mönster.

En annan lösning på hallmatta är att lägga in en heltäckningsmatta i hela hallen. En heltäckningsmatta möblerar hela hallen och ger ett ombonat intryck när man kliver in i sitt hem. Det är dessutom lättstädat. Mattvaruhuset har många alternativ på lämpliga hallmattor. Vår personal hjälper er att hitta rätt.

Glöm inte att lägga en entrematta innanför dörren. Den stoppar smutsen.

Hitta rätt hallmatta - Hos oss kan du antigen välja hallmattor på metervara som vi syr en fin kant på kortsidan av. Eller så har vi hallmattor i färdiga storlekar.

Hallmatta som tål vatten - VI har hallmattor som tål vatten och är mycket slittåliga. Perfekt för en hall där det är hög belastning.

Hallmattor som kan måttbeställas - Du får din hallmatta i valfri längd. Besök någon av våra butiker för att se alla kvaliteter och färger.