Ring oss: 08-622 60 80
Mån-fre 9-18, Lör 10-15, Sön 11-16

Hallmattor


Hallmattor - Som hallmatta finns det många alternativ. En hallmatta som går från dörr till dörr är en lösning. De finns i många olika bredder och längden bestämmer vi efter behov. Vi har hundratals rullar med gångmattor som passar som hallmattor. De finns i mängder av olika färger och mönster. En annan lösning på hallmatta är att lägga in en heltäckningsmatta i hela hallen. En heltäckningsmatta möblerar hela hallen och ger ett ombonat intryck när man kliver in i sitt hem. Mattvaruhuset har många alternativ på lämpliga hallmattor. Vår personal hjälper er att hitta rätt. Glöm inte att lägga en entrematta innanför dörren. Den stoppar smutsen.

100-tals gångmattor alltid i lager - vår verkstad langetterar (kantsyr) kortändarna och du kan beställa din matta efter önskad längd.

Hitta rätt hallmatta - Hos oss kan du antigen välja hallmattor på metervara som vi syr en fin kant på kortsidan av. Eller så har vi hallmattor i färdiga storlekar.

Hallmatta som tål vatten - VI har hallmattor som tål vatten och är mycket slittåliga. Perfekt för en hall där det är hög belastning.

Hallmattor som kan måttbeställas - Du får din hallmatta i valfri längd. Besök någon av våra butiker för att se alla kvaliteter och färger.