Facebook Pixel

Hallmattor


Hallmattor - Som hallmatta finns det många alternativ. En hallmatta som går från dörr till dörr är en lösning. De finns i många olika bredder och längden bestämmer vi efter behov. Vi har hundratals rullar med gångmattor som passar som hallmattor. De finns i mängder av olika färger och mönster. En annan lösning på hallmatta är att lägga in en heltäckningsmatta i hela hallen. En heltäckningsmatta möblerar hela hallen och ger ett ombonat intryck när man kliver in i sitt hem. Mattvaruhuset har många alternativ på lämpliga hallmattor. Vår personal hjälper er att hitta rätt. Glöm inte att lägga en entrematta innanför dörren. Den stoppar smutsen.

100-tals gångmattor alltid i lager - vår verkstad langetterar (kantsyr) kortändarna och du kan beställa din matta efter önskad längd.

Hitta rätt hallmatta - Hos oss kan du antigen välja hallmattor på metervara som vi syr en fin kant på kortsidan av. Eller så har vi hallmattor i färdiga storlekar.

Hallmatta som tål vatten - VI har hallmattor som tål vatten och är mycket slittåliga. Perfekt för en hall där det är hög belastning.

Hallmattor som kan måttbeställas - Du får din hallmatta i valfri längd. Besök någon av våra butiker för att se alla kvaliteter och färger.

Våra Butiker
Våra varuhus har öppet:

MÅNDAG-FREDAG

 09 - 18 

LÖRDAG

 10 - 15 

SÖNDAG

 11 - 16 


Speciella Öppettider

Midsommarafton 21/6

 STÄNGT 

Midsommardagen 22/6

 STÄNGT 

Ulvsundavägen 154
(Mittemot Bromma flygfält)
16867 Bromma
Tel: 08-26 53 00
bromma@mattvaruhuset.se
Se Karta


Djupåsvägen 15
(Bredvid Woody)
141 40 Huddinge
Tel: 08-774 62 60
huddinge@mattvaruhuset.se
Se Karta


Enebybergsvägen 10
182 36 Danderyd
Tel: 08-755 25 20
danderyd@mattvaruhuset.se
Se Karta